Josif Pančić

Празнични амбијент у школи

И ове године у ходницима наше школе направљен је празнични амбијент. Уз мало маште и доброг расположења, наши вредни ученици су на часовима ликовне културе израдили оригиналну новогодишњу декорацију и унели зимску чаролију у ходнике школе.

Уређени су панои, окићени ходници, направљене честитке и календари, остало је још да пожелимо најлепше жеље и дочекамо Нову годину и распуст. Новогодишња јелка постављена је у главном холу испред зборнице. Украсе за јелку "Деца света као анђели" са пуно стрпљења и вештине израдили су ученици петих разреда.

Велики плави лампиони, као део новогодишње декорације, висе на степеништу између спратова. И лампионе су израдили ученици петих разреда.

Украсе за јелку и лампионе као део новогодишње декорације ученици су радили на часовима ликовне културе уз помоћ наставнице Драгане Ристић. Како је то изгледало можете да видите на нашим сликама.

Ове године смо обрадовали наше ђаке: одштампали смо џепне календаре са њиховим радовима. На календарима су радови ученика петих и седмих разреда, настали у овој школској години. Припрему за штампу урадили су Миша Минић, медијатекар и Драгана Ристић, наставник ликовне културе. Календари су изложени у холу школе и подељени деци, родитељима, сарадницима, професорима и пријатељима школе.

Делић новогодишњег амбијента у школи можете да доживите кроз нашу галерију слика: