У оквиру пројектног задатка "Саксију сам правим и у њој биљку гајим" ученици шестих, седмих и осмих разреда наше школе направили су мноштво украсних саксија..

UkrasSaksije

Идући у сусрет увођењу пројектне наставе, учитељица Гордана Симовић је са својим првацима током ове школске године покренула пројекат "Team building" или "Игре здруживања". Ради се о игровним активностима које подстичу сарадњу међу ученицима и развијају осећај заједништва.

У месецу децембру започет је пројекат „Знакови у школи“ као једна од активности Тима за заштиту ученика од насиља, злостављања и занемаривања. Ова превентивна акција има за циљ да ученици освесте понашања, пожељна и непожељна, која су део њихове школске свакодневице. Циљна група ученика који креирају знакове су најстарији међу млађим разредима, ученици четвртог разреда и најмлађи међу старијим разредима, ученици петог разреда. Циљна група ученика којима су знаци намењени су сви ђаци наше школе.

Драги наши ученици, од 12.октобра 2016.године започели смо нову акцију у школи. Акција носи назив „Наша недељна порука“. Месец октобар је одабран као месец у коме се обележавају Дани деце и Дечија недеља. Сваке недеље ће од бројних одељенских заједница-ваших одељења бити одабрано једно које ће заједно написати поруку за ту недељу. Порука ће бити окачена на зиду главног хола школе као и на сајту школе.

Хајде да се заједно лепим порукама пуних позитивних мисли и емоција бранимо против лоших ствари које нас свакодневно окружују.

Ученички парламент наше школе вас позива да подржите акцију коју смо покренули ове недеље, у жељи да улепшамо почетак пролећа и себи и некој другој деци.