Josif Pančić

Акција „Наша недељна порука“

Драги наши ученици, од 12.октобра 2016.године започели смо нову акцију у школи. Акција носи назив „Наша недељна порука“. Месец октобар је одабран као месец у коме се обележавају Дани деце и Дечија недеља. Сваке недеље ће од бројних одељенских заједница-ваших одељења бити одабрано једно које ће заједно написати поруку за ту недељу. Порука ће бити окачена на зиду главног хола школе као и на сајту школе.

Хајде да се заједно лепим порукама пуних позитивних мисли и емоција бранимо против лоших ствари које нас свакодневно окружују.

Опширније: Акција „Наша недељна порука“

Хуманитарна акција

Ученички парламент наше школе вас позива да подржите акцију коју смо покренули ове недеље, у жељи да улепшамо почетак пролећа и себи и некој другој деци.

Опширније: Хуманитарна акција

Међународни Дан среће

У понедељак, 20. марта – поводом Дана среће и првог дана пролећа Ученички парламент је покренуо нове акције у нашој школи.

Опширније: Међународни Дан среће

Дан ружичастих мајица

Међународни Дан борбе против вршњачког насиља (Pink Shirt Day) обележен је у нашој школи и ове године.

Опширније: Дан ружичастих мајица

Интегративна настава и у нашој школи

ТЕМАТСКО ПЛАНИРАЊЕ У НАСТАВИ

Разредно веће 2. разреда ОШ „Јосиф Панчић“ већ неколико година уназад спроводи тематско планирање у настави. На тај начин се постиже веће међупредметно повезивање наставних садржаја, развија креативност ученика и примењују знања у новим ситуацијама.

Опширније: Интегративна настава и у нашој школи

Дан ружичастих мајица 2016

У среду 24.фебруара у нашој школи обележен је Дан ружичастих мајица, међународни Дан борбе против вршњачког насиља. Носили смо боје руже, свако је био део великог и радосног букета, пружајући тако подршку другарству, разумевању, прихватању различитости и ненасиљу.

Опширније: Дан ружичастих мајица 2016

Један чеп за хендикеп

Акција „Један чеп за хендикеп“ организована је како би се помогло особама са инвалидитетом. У оквиру акције сакупљају се чепови чијом ће се рециклажом обезбедити новац за набавку ортопедских помагала намењених особама са инвалидитетом. Чеп за хендикеп не само да доприноси активнијем животу особа са инвалидитетом, већ и промовише рециклажу и подиже еколошку свест у нашој земљи.

Опширније: Један чеп за хендикеп

Ви сте овде: Почетна Настава Пројекти и акције