Поштовани ученици и родитељи,

Због бројних проблема које сe свакодневно јављају у вези са мобилном технологијом Школа је донела одлуку, у складу са Законом и Правилником школе:

Употреба мобилних телефона у школи за време часова је забрањена. Телефони морају бити искључени за време трајања часова. Уколико ученик користи телефон, наставник ученика одмах уписује у напомену у Дневник и преко редара шаље узети телефон до директорове канцеларије где ће исти стајати све до доласка родитеља ученика.

Ученици имају право да у току малог и великог одмора телефоне користе за комуникацију звањем или слањем СМС порука.

Сликање или снимање себе, друге деце, наставника, наставног процеса у току трајања наставе , у школи или дворишту школе строго је забрањено. У школи је строго забрањено коришћење друштвених мрежа преко телефона ученика или школских компјутера. Уколико ученик не поштује ово правила, следи покретање васпитно-дисциплинског поступка. Уколико се утврди да је ученик користио слике или снимке других ученика, наставника или запослених школе, постављао их на друштвене мреже следи покретање васпитно-дисциплинског поступка  који води смањењу  оцене из владања.

Знак забране коришћења телефона је постављен у уторак 29.11.2016.године у свим учионицама наше школе да нас све подсети на ово важно правило наше школе.

Данас, 30.11.2016.године сви ученици школе су добили писано обавештење о начину коришћења мобилних телефона у школи намењено родитељима. Обавеза сваког ученика је да потписано обавештење врате свом учитељу или одељењском стрешини.

Са поштовањем, психолог Милена Вукашиновић