Vest4

И наш тим је додао још две: културу и оптимизам, и тако са пет основних вредности – пет олимпијских кругова – започео је учествовање у пројекту Промоција олимпијских вредности...

Реч је о пројекту више од 20 националних олимпијских комитета широм света који су до сада развили програм олимпијског образовања, кроз различите видове едукација, предавања, радионица, спортских активности, итд.

Наиме, током априла и маја, Тим је извео низ припремних активности у којима је учествовао велики број ученика (од 1. до 8. разреда) са својим учитељима и наставницима. Завршна манифестација одржана је 13. маја, када су ученици наше школе одржали ОЛИМПИЈСКИ ДАН  у просторијама Основне школе „Милоје Павловић“. Био је то један посебан дан и за нас и за наше домаћине.

Као резултат, тог труда и залагања, стигла је вест да је „Панчић“ освојио 2. место и да смо ушли у финале такмичења са још 4. школе из Србије.

Значи, такмичење нам тек предстоји... Надамо се  успеху и позивамо вас да нам се придружите у идејама и активностима како бисмо и у финалу потврдили овај успех.