OnlineNastava2

Поштовани родитељи,

Због нестабилне епидемиолошке ситуације комбиновани метод по коме раде ученици старијих разреда подразумева да ваше дете сваког другог дана прати наставу на даљину преко РТС платформе али има и јасно дефинисану обавезу да прати објаве наставника на платформи Едмодо.

У циљу што бољег савладавања наставног плана и програма у овако измењеним условима рада неопходно је да контролошете рад детета у данима када није на настави. Дете је у обавези да гледа РТС наставни садржај данима када није у школи као и да редовно прати објаве наставника на Едмодо платформи.

Ви, као родитељи имате могућност да преко дететовог Едмодо налога и сами пратите рад. Ова платформа даје и могућност да отворите и свој родитељски налог на платформи.

Пошто је у школи, због оперативног плана рада у пандемији Ковид 19, комуникација између наставника и родитеља сведена, сматрамо да је важно да знате да је платформа Едмодо место где ту комуникацију можете са лакоћом да остварите.

Уколико имате потребу за било каквом консултацијом или желите да упутите сугестију за даљи рад наставника, да сазнате како ради ваше дете упутите то директно наставнику који предаје детету.

Педагошки колегијум школе